×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Godsent vidare till semifinal av Dreamhack Open Winter 2019

1
Det blir åtminstone en svensk spelare i slutspelet. Detta efter att Godsent säkrat sin semifinalplats efter 16-6 mot SJ Gaming. Det svenska laget kommer nu under söndagen att ställas mot laget som kommer två i grupp B.
Matchen mellan Godsent och SJ Gaming spelades på Nuke och finnarna fick en bra start på sin T-sida. Efter att de förlorat de två inledande rundorna kunde de vinna sex raka rundor. De fick tillslut med sig åtta rundor till sidbytet. När lagen bytte sida visade det sig att även matchen skulle göra det.

SJ vann pistolrundan men efter det kunde Godsent ta kommando. Det europeiska laget med Mikail "Maikelele" Bill i spetsen lyckades vinna hela åtta raka rundor innan SJ kunde vinna två. Det var dock de sista rundorna som SJ vann och Godsent säkrade sin semifinalplats med 16-11.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..