×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Tricked plockar upp roeJ för ersätta b0RUP

1
Det danska laget Tricked har redan nu hittat en ersättare för Johannes "b0RUP" Borup. Den som stiger in i laget är den före detta Copenhagen Flames-spelaren Fredrik "roeJ" Jørgensen. 25-åringen kommer att göra sin debut för laget redan idag.
Under tisdagen tappade Tricked Esport en av sina spelare, Johannes "b0RUP" Borup, som anslut sig till Heroic. De har dock redan hittat en ersättare till laget. Den som kliver in i Tricked är Fredrik "roeJ" Jørgensen. Innan Tricked representerade den danska spelaren Copenhagen Flames, ett lag han anslöt sig till i slutet av 2018.

Tillsammans med Copenhagen Flames lyckades 25-åringen vinna LAN-turneringen Dust2.dk POWER Play och var en viktig del till just detta. Tricked är ett av lagen som kommer att spela European Champions Cup med lag som Team Ancient och Gamerlegion i deltagande. Innan dessa kommer dock det danska laget att spela final av UCC Summer Smash redan idag.

Tricked Esport

Nicolai "HUNDEN" Petersen
Lucas "Bubzkji" Andersen
Frederik "acoR" Gyldstrand
Rasmus "sjuush" Beck
Fredrik "roeJ" Jørgensen


Artikelbild: Tricked Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..