×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fnatic och Faze klara för LAN-finalerna ESL Pro League

1
Det svenska laget Fnatic har efter två raka vinster i ESL Pro League säkrat en plats i LAN-finalerna. Detta trots att de spelade med en inhoppare i båda matcherna. Samma är det även för Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan.
Under helgen startade grupp B av den andra gruppspelsomgången av ESL Pro Leagues europeiska del. Trots att det återstår en omgång är det redan klart vilka två lag som kommer att delta i LAN-finalen. Svenska Fnatic var tvungna att spela med Rasmus "kreaz" Johansson som inhoppare då Freddy "KRiMZ" Johansson var sjuk.

Trots detta borde lyckades det svenska laget vinna mot både Team Vitality och Hellraisers. Bra gick det även för den andra svenska spelaren i gruppen, Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan. Även de lyckades vinna mot både Vitality och Hellraisers. I och med detta är både Fnatic och Faze Clan klara för LAN-fiinalerna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..