×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dennis missar WePlay! Forge of Masters — draken hoppar in för Gamerlegion

1
Under helgen spelas LAN-finalerna av WePlay! Forge of Masters. På plats finns ett helsvenskt lag i form av Gamerlegion. De kommer dock behöva att spela turneringen med en inhoppare, detta då Dennis "dennis" Edman missar turneringen på grund av personliga anledningar. Den som fyller hans plats i Kiev blir William "draken" Sundin.
William "draken" Sundin kommer under helgen att återförenas med sina före detta lagkamrater Alfred "RuStY" Karlsson och Fredrik "freddieb" Buö. Detta då han kommer att agera inhoppare för Gamerlegion. De tre spelarna splittrades tidigare i sommar efter att de tappat Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora till Ninjas in Pyjamas. Den svenska AWP-spelaren har efter det setts spela med Japaleno som även gått under namnet Team Ancient.

De skor som draken nu måste fylla tillhör Dennis "dennis" Edman. Den otroligt rutinerade spelaren kommer inte kunna delta i turneringen på grund av oväntade personliga anledningar skriver organisationen på Twitter. Detta blir inte första gången draken spelar för Gamerlegion. Han har tidigare agerat inhoppare innan laget plockat in Niclas "PlesseN" Plessen som de snabbt bytte ut mot Fredrik "freddieb" Buö.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..