×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion plockar upp freddieb — PlesseN ute

1
Det blev ingen lång visit för Niclas "PlesseN" Plessen i Gamerlegion. Efter mindre än en månad har laget nu valt att släppa på spelaren. Den som nu kommer in i laget är In Game Leadern Fredrik "freddieb" Buö.
Det svenska laget Gamerlegion har valt att göra ytterligare en förändring. Efter endast en månad i laget har Niclas "PlesseN" Plessen fått lämna organisationen. In i laget kliver istället Fredrik "freddieb" Buö. Den svenska 25-åringen kommer även att ta över ledarrollen i laget istället för Hampus "hampus" Poser.

In Game Leadern har under den senaste tiden setts spela med grabbarna i Japaleno som även går under namnet Team Ancient. Det laget har ryktats gå till Godsent. Tappet av freddieb kan absolut vara något som försvårar detta. Innan Japaleno var freddieb IGL för det Ancient-laget som lyckades ta sig till den europeiska minorn samt placerade sig på en andraplats under Dreamahack Open Summer 2019.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..