×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bulgarien

Complexity ryktas plocka upp poizon — ska få över 20 000 dollar i lön

1
Den amerikanska organisationen Complexity har satsat hårt på att bygga om sitt CS:GO lag. Enligt källor till 1pv så kommer laget nu att plocka upp den unga bulgariska spelaren Valentin "poizon" Vasilevs och erbjuder honom en lön på över 20 000 dollar.
Under gårdagen kom nyheten att Complexity Gaming valt släppa Rory "dephh" Jackson och placera Shahzeeb "ShahZaM" Khan på bänken. Det har redan ryktats om att Kristian "k0nfig" Wienecke är på väg till laget och nu ska de, enligt 1pv, redan hittat en femte spelare. Enligt uppgifterna till den franska hemsidan så kommer laget att plocka upp den bulgariska spelaren Valentin "poizon" Vasilev.

Den bulgariska 20-åringen har sedan oktober 2018 varit en del av Windigo Gaming. Där har AWP-spelaren verkligen imponerat med vinster under både WESG 2018 och Moxhe XL Esports 2019. Enligt uppgifter till 1pv erbjuder Complexity över 20 000 dollar i lön till poizon. Om alla rykten stämmer kommer Complexity ha en majoritet av europeiska spelare och skulle då behöva ta sig igenom den europeiska minorn inför näst major.



Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..