×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Complexity ryktas plocka upp k0nfig — ska ersätta dephh

1
Enligt källor till den franska hemsidan 1pv kommer Complexity Gaming göra ytterligare en förändringar till sitt CS:GO-lag. Enligt uppgifter kommer laget att plocka upp den danska spelaren Kristian "k0nfig" Wienecke istället för Rory "dephh" Jackson.
Det nordamerikanska laget Complexity Gaming har sedan Starladder Berlin Major gjort ett stort antal förändringar till sitt lag. Enligt uppgifter till den franska hemsidan 1pv kommer de nu att fortsätta med detta. Enligt hemsidans källor kommer den danska spelaren Kristian "k0nfig" Wienecke att ansluta sig till laget. Enligt samma uppgifter är det den brittiska spelaren Rory "dephh" Jackson som kommer att få lämna laget.

Den danska spelaren var en del av laget som tidigare representerade Optic Gaming fram till att de valde att gå skilda vägar. Han anslöt sig till laget i början av 2018 och lyckades bland annat vinna Dreamhack Open Summer 2019 och GG.Bet New York Invitational. Lagets svårigheter att hitta en ny organisation samt att de tappade René "cajunb" Borg gjorde dock att laget splittrades.

dephh har varit en del av Complexity ända sedan februari 2016. Han var en del av laget som under Faceit London Major överraskade alla genom att ta sig till slutspel. Tillsammans med laget lyckades han även placera sig på en andraplats under MSI Gaming Arena 2018 samt tog sig till semifinal av DreamHack Open Atlanta 2018.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..