×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Complexity bänkar ShahZam — dephh ute ur laget

1
Den nordamerikanska organisationen Complexity Gaming har valt att fortsätta göra förändringar till sitt CS:GO-lag. Den brittiska spelaren Rory "dephh" Jackson har fått lämna organisationen medan Shanzeb "ShahZaM" Khan har blivit bänkad.
Under gårdagen kom ryktet att Complexity Gaming kommer att plocka in Kristian "k0nfig" Wienecke och släppa på Rory "dephh" Jackson. Hälften av detta har nu blivit officiellt då dephh nu har fått lämna laget. Det är dock inte den enda förändringen organisationen gör till sitt CS:GO-lag. Lagets AWP-spelare Shahzeeb "ShahZaM" Khan har blivit bänkad.

Den amerikanska AWP-spelaren anslöt sig till laget under april 2018 för att ersätta Peter "ptr" Gurney. Tillsammans med laget lyckades han ta sig till slutspel av Faceit London Major och placerade sig även på en andraplats under MSI Gaming Arena 2018. Samma resultat såg vi även från dephh som anslöt sig till laget redan under 2016.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..