×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Complexity plockar upp blameF och RUSH

1
Det amerikanska laget Complexity Gaming har valt att plocka upp två nya spelare till sitt CS:GO-lag. Dessa är den danska spelaren Benjamin "blameF" Bremer samt amerikanen Will "RUSH" Wierzba. Laget har nu sex spelare i laget.
Det amerikanska laget Complexity Gaming har endast haft fyra spelare sedan den australiska spelaren Ricky "Rickeh" Mulholland lämnat laget efter Starladder Berlin Major. Lagets ägare, Jason Lake, skrev på Twitter när laget blivit eliminerade från majorn att den typen av resultat inte var tolererade.

De har nu valt att plocka in två nya spelare. Den första är den danska 22-åringen Benjamin "blameF" Bremer. Han har varit en del av Heroic under de senaste åtta månader. Han har där visat sig vara en riktigt stark spelare, både individuellt och som en ledare.

Den andra spelaren som ansluter sig till Complexity är majorvinnaren Will "RUSH" Wierzba. Han har sedan juli i år suttit på bänken i Cloud9 när de valde att omforma laget. I och med detta har nu Complexity sex aktiva spelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..