×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Faze Clan ryktas plocka upp coldzera och Aleksib

1
Det europeiska laget Faze Clan lyckades inte prestera bra under majorn. Ända sedan de släppte Finn "karrigan" Andersen har laget haft det svårt att komma tillbaka till toppen. Enligt källor till 1pv är de nu intresserade av Marcelo "coldzera" David och Aleksi "Aleksib" Virolainen.
Under fredag, 30 augusti, publicerade 1pv en artikel om möjliga nya spelare till Faze Clan. Enligt källor till den franska hemsidan så diskuterar det europeiska laget just nu med två spelare. En av dessa är Marcelo "coldzera" David. Enligt dessa källor är den brasilianska spelaren redo att betala en del av sin buyout för att kunna ansluta sig till Faze Clan.

24-åringen valde att lämna Made in Brazil i juli i år. Detta efter att laget inte lyckats komma tillbaka till sin toppform. Tillsammans med laget lyckades han vinna 16 stycken LAN-turneringar. Två av dessa turneringar var dessutom majors, MLG Major Championship Columbus 2016 och ESL One Cologne 2016. coldzera var nyligen mer i en stor intervju där han pratade om anledningarna till att han lämnade laget.

Den andra spelaren som Faze Clan ryktas ha siktat in sig på är den finska ledaren Aleksi "Aleksib" Virolainen. Han har varit en del av ENCE Esports sedan april förra året. Tillsammans med laget lyckades han vinna StarSeries & i-League CS:GO Season 6, Dreamhack Open Winter 2018 och placerade sig även på en andraplats under Intel Extreme Masters Katowice 2019. Efter majorn kommer dock ENCE att spela med Miikka "suNny" Kemppi istället för Aleksib.

Den som coldzera skulle ersätta är enligt källorna spelaren som just nu har IGL-rollen i Faze, Filip "NEO" Kubski. Ifall detta bytte är det enda som händer är det väntat att Nikola "NiKo" Kovač kommer att plocka upp ledarrollen. Enligt 1pv är Aleksib inte lika klar för laget som coldzera. Ifall han skulle ansluta sig till laget är det troligen lagets svenska spelare, Olof "olofmeister" Kajbjer som får göra plats för den finska spelaren. Om ryktena stämmer kommer Faze Clan se ut på följande sätt.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..