×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GeT_RiGhT fortsätter med NiP i minst två turneringar

1
Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds framtid i Ninjas in Pyjamas har varit osäker sedan i juni. Nu har dock lagets coach, Faruk "Pita" Pita, berättat för Hltv att den svenska veteranen kommer att stanna i laget i minst två turneringar, Blast Pro Series Moskva och V4 Future Sports Festival.
I juni valde Ninjas in Pyjamas att byta ut Dennis "dennis" Edman mot den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. I samband med detta berättade de även att framtiden för Christopher "GeT_RiGhT" Alesund i laget var oklar. Planen var från början att den svenska veteranen skulle spela fram till majorn men ninjorna har varit tysta om framtidsplanerna.

Lagets coach, Faruk "pita" Pita, har nu berättat för Hltv att GeT_RiGhT kommer att spela minst två turneringar till med laget, Blast Pro Series Moskva och V4 Future Sports Festival. Båda dessa turneringar spelas nu i september, Blast redan i helgen och V4 spelas 19-22. Vad som kommer hända med GeT_RiGhT och Ninjas in Pyjamas efter dessa två turneringar är dock fortfarande oklart.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..