×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Här är Starladder Berlin Major Viewer Pass

1
Valve har släppt en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. I uppdateringen ser vi denna majors klistermärken släppas. Förutom detta har även Valve släppt majorns "Viewer Pass".
Starladder Berlin Major kryper sig närmare och närmare. I natten till idag släppte Valve en ny uppdatering där de introducerar majorns "Viewer Pass". Denna gången ser vi lite förändringar till detta pass. Precis som i den föregående majorn kommer det gå att köpa ett pass för att köra "Pick Em". För att få ett souvenir-drop så måste man ranka upp sitt pass och få ett "Souvenir Coin".

Förutom "Pick Em" så går det nu även att ranka upp passet genom att utföra utmaningar i spelet, till exempel att vinna tio rundor på Mirage och dylikt. Ett "Viewer Pass" Går på 12,99 dollar men det går nu även att köpa ett tillägg för 19,99 dollar där du får tre stycken "Souvenir Coins". Det kommer även att gå att köpa så många Coins du vill när du har aktiverat ditt pass.

Ytterligare information om passet går att hitta här.


Artikelbild: Starladder/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..