×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Här är alla lag till Starladder Berlin Major 2019

1
Starladder Berlin Major 2019 närmar sig med stormsteg och den kommer att inledas med "New Challengers Stage" där 16 lag slåss om en fortsatt majorresa. Efter play-in-fasen står nu samtliga lag klara för turneringen.
Den 23 augusti drar majorn igång i Verti Music Hall i Berlin, Tyskland, med "New Challengers Stage" där de kvalade lagen från minorsen gör de återvändande lagen från IEM Katowice sällskap för en plats i huvudturneringen. De återvändande lagen är de som slutade på plats 9-14 under förra majorn, förutom Cloud9 som förlorade sin plats i turneringen på grund av sina stora spelarförändringar.

De toppande två lagen från varje minor och de återvändande lagen från förra majorturneringen kommer att göras sällskap av ytterligare tre minorlag i den första portionen av turneringen. Dessa tre lag är North, INTZ Esports och DreamEaters som tog sig igenom play-in-fasen genom att slå ut MVP PK. Det är totalt 16 lag som kommer att spela i Challengers Stage och de som lyckas avancera görs sällskap av tidigare legends i "New Legends Stage" med start den 28 augusti.

Båda de nämnda stadierna kommer att spelas via ett swiss-system där alla avancerande matcher samt utslagningsmatcher spelas i formatet bäst av tre kartor. De toppande åtta lagen från Legends Stage avancerar till "New Champions Stage" som spelas via ett enkelt slutspelsträd, bäst av tre kartor. Denna del av turneringen spelas från Marcedes-Benz Arena mellan den 5-8 september.

New Challengers Stage
Team VitalityG2 Esports
HellraisersMousesports
CR4ZYNorth
ForzeSyman Gaming
AvangarDreamEaters
Complexity GamingNRG Esports
Furia EsportsINTZ Esports
Grayhound GamingTyloo

New Legends Stage
Team LiquidAstralis
Faze ClanNinjas in Pyjamas
RenegadesNatus Vincere
ENCE EsportsMade in Brazil

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..