×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Fnatic mot Ancient — här är grupperna för den europeiska minorn

1
Grupperna för den europeiska minorn har nu blivit dragna. De två svenska lagen, Fnatic och Ancient, har båda blivit dragna i grupp B och kommer till och med att möta varandra i den första matchen. Mikail "Maikelele" Bill och hans NoChance är placerade i grupp A tillsammans med Mousesports.
Nästa vecka startar den europeiska minorn och allting kommer att starta med ett svenskderby. De två helsvenska lagen på plats, Team Ancient och Fnatic, är båda placerade i grupp B. Med sig där har de det danska laget North samt tyska laget BIG. Svenskarna kommer att ställast mot varandra redan i den första omgången av majorkvalet.

I grupp A hittar vi den sista svensken i turneringen, Mikail "Maikelele" Bill. Han och hans lag, NoChance, kommer att få en tuff öppningsmatch då de ställs mot Mousesports. I gruppen har de även CR4ZY, som slog ut Mousesports ur Katowice-minorn, samt det tyska laget Sprout.

Endast två lag ur varje grupp kommer att gå vidare till slutspelet av turneringen. Detta innebär att öppningsmatchen mellan Ancient och Fnatic är otroligt viktig. De två lagen som vinner semifinalerna kommer att kvala sig in till New Challengers Stage av Starladder Berlin Major medan laget som placerar sig på en tredjeplats kommer att spela om den sista major-platsen mot de lagen som placerat sig på tredjeplats i de resterande minor-turneringarna.Onsdag 17 juli
North vs. BIG
CR4ZY vs. Sprout
Vinnarmatch grupp A
Vinnarmatch grupp B

Torsdag 18 juli
Elimineringsmatch grupp A
Elimineringsmatch grupp B
Avgörande grupp A
Avgörande grupp B

Fredag 19 juli
Winner bracket-semifinal #1
Winner bracket-semifinal #2

Lördag 20 juli
Elimineringsmatch
Winner bracket-final

Söndag 21 juli
Lower bracket-final
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..