×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ancient plockar upp grux — kan inte delta i minorn

1
Ancient tappade under gårdagen en av sina stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, till Ninjas in Pyjamas. Det svenska laget har dock redan hittat en ersättare i form av Denis "grux-" Gutaj. Spelaren kommer dock inte kunna delta i laget under den europeiska minorn.
Under gårdagen valde Ninjas in Pyjamas att plocka upp den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Team Ancient. Detta gjorde att det svenska laget nu var nere på endast fyra spelare. Ancient har dock redan hittat en ny spelare i form av Denis "grux-" Gutaj.

Spelaren har redan varit en del av Ancient tillsammans med Andreas "znajder" Lindberg och Markus "pronax" Wallsten. Tillsammans med laget deltog han i Copenhagen Games där de inte tog sig vidare från BYOC-turneringen. Innan dess var en under en kort stund med i Red Reserve innan hela laget lämnade organisationen.

Då Ancient kvalade in till minorn tillsammans med Plopski kommer grux inte kunna delta med laget. Detta då regelboken endast tillåter en spelarförändring om en nödsituation händer. Plopski kan inte heller spela för NiP under majorn, om han kommer att hjälpa Ancient under minorn är dock okänt. Det andra alternativet är att de tar in sin coach, André "BARBARR" Möller, som spelare.



Artikelbild: Hltv

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..