×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Chaos och Ancient i dagens online-CS

1
Under dagen kommer två svenskmatcher att spelas. Först ut kommer Chaos att spela mot Nordavind i UCC Summer Smash. Senare under dagen kommer Ancient att ställas mot HAVU i semifinalen av Gameagents League.
Det kommer att spelas två stycken svenskmatcher i dagens online-CS. Först ut är Chaos Esports Club som kommer att spela upper bracket-semifinal i UCC Summer Smash. De har tidigare tagit sig förbi de två polska lagen Virtus.pro och Aristocracy i slutspelet och ställs idag mot det norska laget Nordavind. Om de vinner kommer de att ställas mot Tricked Esport i upper bracket-finalen.


Senare under dagen kommer även laget som just nu är rankat som Sveriges tredje bästa, Team Ancient, att ställas mot HAVU Gaming. Detta i semifinalen av Gameagents League Season 3. Efter starkt gruppspel med endast en förlorad match så tog de sig vidare till slutspelet. Där mötte de Nordavind i kvartsfinalen, en match de vann med 2-1, 7-16 på Inferno, 16-13 på Dust2 och 16-13 på Nuke. Om de vinner kommer de att möta vinnaren mellan Nemiga Gaming och AGO Esports i finalen av turneringen.

2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..