×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sverigekollen: Chaos och Ancient i dagens online-CS

1
Under dagen kommer två svenskmatcher att spelas. Först ut kommer Chaos att spela mot Nordavind i UCC Summer Smash. Senare under dagen kommer Ancient att ställas mot HAVU i semifinalen av Gameagents League.
Det kommer att spelas två stycken svenskmatcher i dagens online-CS. Först ut är Chaos Esports Club som kommer att spela upper bracket-semifinal i UCC Summer Smash. De har tidigare tagit sig förbi de två polska lagen Virtus.pro och Aristocracy i slutspelet och ställs idag mot det norska laget Nordavind. Om de vinner kommer de att ställas mot Tricked Esport i upper bracket-finalen.


Senare under dagen kommer även laget som just nu är rankat som Sveriges tredje bästa, Team Ancient, att ställas mot HAVU Gaming. Detta i semifinalen av Gameagents League Season 3. Efter starkt gruppspel med endast en förlorad match så tog de sig vidare till slutspelet. Där mötte de Nordavind i kvartsfinalen, en match de vann med 2-1, 7-16 på Inferno, 16-13 på Dust2 och 16-13 på Nuke. Om de vinner kommer de att möta vinnaren mellan Nemiga Gaming och AGO Esports i finalen av turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..