×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Luminosity ersätter Lazarus under amerikanska minorn

1
Det brasilianska laget Luminosity kommer att delta i den amerikanska minorn. Detta efter att Lazarus varit tvungna att tacka nej till platsen då de tappat två spelare. Envy hade en chans att slåss om platsen men tackade nej då de kommer att delta i Intel Extreme Masters Chicago.
Under nästa vecka startar huvudkvalet till Starladder Berlin Major. I den amerikanska minorn skulle Lazarus Esports delta men detta kommer inte att hända. Det amerikanska laget kvalade in tillsammans med Pujan "FNS" Mehta och Tyson "TenZ" Ngo. Men då ingen av dessa spelare kan delta med laget har de varit tvungna att dra sig ur.

För att fylla platsen skulle en match mellan Envy och Luminosity Gaming att spelas. Det nordamerikanska laget har dock valt att tacka nej till platsen då de kommer att delta i Intel Extreme Masters som går av stapeln samtidigt som minorn. Detta gör att platsen automatiskt har gått till det brasilianska laget Luminosity Gaming som nyligen lånade Joao "felps" Vasconcellos ifrån Made in Brazil.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..