×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Luminosity lånar felps av Made in Brazil

1
Luminosity tappade precis en av sina spelare, Lucas "LUCAS1" Teles, till Made in Brazil. Det blev dock ett rent byte mellan de två brasilianska lagen. Luminosity har nu lånat MIBR-spelaren João "felps" Vasconcellos för att ersätta LUCAS1.
Made in Brazil har valt att plocka in Lucas "LUCAS1" Teles från Luminosity Gaming på lån fram till efter majorn. I samband med detta väljer även Luminosity att låna den spelaren som LUCAS1 ersätter i MIBR, Joao "felps" Vasconcellos. Detta innebär att de två lagen gör ett rent byte mellan de två spelarna. felps har tidigare spelat med många av spelarna i laget under olika organisationer så som SK Gaming och Tempo Storm.

Den brasilianska 22-åringen anslöt sig till Made in Brazil under januari i år och laget startade starkt. De lyckades ta sig till semifinal under IEM Katowice, där de föll mot det laget som vann turneringen, Astralis. De tog sig även till semifinal av IEM Sydney men började efter det prestera sämre och sämre. Han är fortfarande kontrakterad till laget och är endast utlånad till Luminosity.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..