×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT om framtiden: "I don't want to give up on playing"

1
Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds framtid i Ninjas in Pyjamas är just nu oklar. Den svenska spelaren har varit en del av laget i sju år men kan efter majorn få lämna laget. I en intervju under ESL One Cologne berättar GeT_RiGhT att han inte kommer att sluta spela.
Ninjas in Pyjamas valde i slutet att plocka in den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora för att ersätta Dennis "dennis" Edman. I samma veva offentliggjorde de även att Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds framtid i laget är oklar. I en intervju under ESL One Cologne berättar den svenska spelaren att han inte kommer att sluta spela.

GeT_RiGhT anslöt sig till Ninjas in Pyjamas när organisationen återuppstod för Counter-Strike: Global Offensive i augusti 2012. Under de första två åren av CS:GO så var han känd som världens bästa spelare. Under sin tid i organisationen har han vunnit otroligt många turneringar, däribland en major ESL One Cologne 2014. Han var även en del av ninjornas otroliga streak där de vann 87 raka kartor på LAN.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..