×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

Made in Brazil tar in LUCAS1 — felps ute

1
Det brasilianska laget Made in Brazil har valt att göra förändringar till sin lina. De har nu plockat in en av Teles-tvillingarna, Lucas "LUCAS1" Teles. I samband med detta väljer de även att släppa João "felps" Vasconcellos.
Ryktena är nu bekräftade, Made in Brazil plockar in Lucas "LUCAS1" Teles. Spelaren är dock endast på lån från Luminosity Gaming fram till efter Starladder Berlin Major. Om spelaren kommer att fortsätta spela med laget efter det är just nu okänt. Spelaren som får lämna laget för att göra plats för den ena Teles-tvillingen är Joao "felps" Vasconcellos.

LUCAS1 har varit en del av den brasilianska scenen ända sedan slutet av 1.6. I CS:GO startade 23-åringen i KaBuM tillsammans med sin tvillingbror Henrique "HEN1" Teles samt de nuvarande MIBR-spelarna Gabriel "FalleN" Toledo och Fernando "fer" Alvarenga. Efter detta har dock LUCAS1 inte spelat i något av FalleNs lag.

Den brasilianska spelaren har under hela karriär spelat med sin tvillingbror HEN1. De lyckades tillsammans ta sig hela vägen till en majorfinal under PGL Major Krakow. Där förlorade de tillslut mot Gambit Esports. Efter det har han setts spela i lag som 100 Thieves och nu senast Luminosity Gaming som han fortfarande är kontrakterad till.Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..