×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Made in Brazil ryktas plocka upp LUCAS1 — ska ersätta felps

1
Made in Brazil ser ut att göra förändringar till sitt lag. Enligt Dexerto och brasiliansk media så kommer det brasilianska laget att ersätta João "felps" Vasconcellos med Lucas "LUCAS1" Teles från Luminosity Gaming.
Enligt ett flertal källor till Dexerto kommer Made in Brazil att byta ut en av sina spelare, Joao "felps" Vasconcellos. 22-åringen anslöt sig till laget i januari tidigare i år men de har inte presterat på en önskad nivå. De har lyckats ta sig till semifinal under två större turneringen, IEM Katowice och IEM Sydney men laget verkar inte känna sig nöjda med detta.

De verkar nu ha siktat in sig på en av Teles-tvillingarna, Lucas "LUCAS1" Teles. Den 23-åriga spelaren spelar just nu för Luminosity Gaming tillsammans med sin tvillingbror Henrique "HEN1" Teles. De två bröderna har spelat tillsammans under hela CS:GO i lag så som Immortals och KaBuM. I det sistnämnda spelade de även med de nuvarande MIBR-spelarna Gabriel "FalleN" Toledo och Lincoln "fnx" Lau.

Enligt brasiliansk media så tränar LUCAS1 redan med laget och kommer att vara i Köln tillsammans med laget för ESL One Cologne. Om han kommer att spela med laget då är dock okänt. Om spelarförändringen skulle gå igenom skulle detta vara första gången som LUCAS1 och HEN1 inte skulle spela i samma lag i CS:GO.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..