×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ancient vidare till Dreamhack-final efter övertidsdrama mot Aristocracy

1
Det blir svenskt i finalen av Dreamhack Open Summer 2019. Svenska Team Ancient lyckades vinna mot Aristocracy med 2-1, trots en övertidsförlust på den andra kartan.
Den första kartan av den andra semifinalen av Dreamhack Open Summer spelades på Overpass. Det svenska laget Team Ancient som ställdes mot Aristocracy startade starkast. De fick med sig nio rundor i sidbytet och kunde snabbt stänga matchen med 16-11. Matchen gick nu över till polackernas kartval, Train.

Det var också det polska laget som vann pistolrundan men trots det så kunde Ancient få med sig åtta rundor på sin CT-sida. Det var dock Aristocracy som fick den första matchbollen på 15-13. Svenskarna lyckades dock tvinga matchen till övertid, en som såg ut att aldrig ta slut. Svenskarna hade totalt tre chanser att vinna kartan men lyckades inte, det var tillslut Aristocracy som vann den andra kartan med 31-27.

Sista och avgörande kartan blev Nuke. Polackerna lyckades vinna de första fem rundorna innan Ancient tog kommando och vann åtta rundor på raken, Aristocracy vann dock de två sista rundorna. Ancient vann också den andra pistolrundan samt tre rundor efter det. De hade kontroll under hela den andra halvan och säkrade tillslut sin plats i Dreamhack-finalen efter 16-11 på Nuke.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..