×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Optic Gaming första laget till Dreamhack-final

1
Det första laget att säkra sin finalplats på Dreamhack Open Summer blev Optic Gaming. Detta efter en 2-1-vinst mot sina landsmän från Tricked. De kommer nu att ställas mot antingen Aristocracy eller svenska Ancient.
Den första semifinalen spelades mellan de två danska lagen Optic Gaming och Tricked Esport. Matchen startade på Train, kartan Tricked valde. De fick en otroligt stark start och lyckades få med sig hela nio rundor på sin T-sida. Optic lyckades endast ta en karta till och Tricked säkrade första kartan med 16-7.

Matchen gick nu över till Optics kartval, Mirage. Detta blev också tydligt direkt när de vann pistolrundan och tre rundor direkt därpå. När Tricked väl vann en runda så tog Optic och vann nästa igen, 11-4 i halvtid. Tricked vann den andra pistolrundan samt rundan efter det men Optic tre raka för sig själva. Tricked började vinna runda på runda och en comeback såg möjlig ut. Så blev dock inte fallet utan Optic stängde den andra kartan med 16-11.

Allting skulle nu avgöras på Nuke. Optic vann även den första pistolrundan på denna kartan och fyra rundor efter det. Tricked lyckades efter det säkra fyra raka rundor innan Optic tog sex raka rundor för få med sig 11 till sidbytet. Optic vann även den andra pistolrundan och fick nu en ledning på 13-4. Men Tricked hade en stark CT-sida. De vann sju raka rundor och det såg återigen ut som en comeback var på g. Optic lyckades komma upp till 15 rundor men Tricked förstörde efter det Optics pengar.

15-12 och Optic hade endast investerat i ett par P250:s och en Deagle samt armor på Kristian "k0nfig" Wienecke. Rundan såg ut att ta slut snabbt när Rene "TeSeS" Madsen och Nikolaj "niko" Kristensen hamnade i en 2on4-situation. De lyckades dock få ner bomben och många Tricked-spelare. Nicolai "HUNDEN" Petersen kunde tillslut sänka niko men hade inte tid nog att desarmera bomben, 16-12 och en finalplats till Optic.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..