×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ancient till Dreamhack-semifinal efter årets comeback mot CR4ZY

1
Svenska Team Ancient är vidare till semifinal i Dreamhack Open Summer. Detta efter en 2-1-vinst mot CR4ZY. Under den andra kartan lyckades de vända 8-15 till 22-20.
Det blir svenskt i slutspelet av Dreamhack Open Summer. Team Ancient ställdes i gruppavgörandet mot det favorittippade laget CR4ZY. Första kartan blev Train och där hade svenskarna inte mycket till chans. De kunde endast få med sig sex rundor från sin CT-sida, dessa var också de enda rundorna de fick under kartan, 16-6 till CR4ZY.

Matchen gick nu över till Inferno, kartan Ancient slog CR4ZY på under öppningsmatchen. Det var dock CR4ZY som startade starkast även denna karta med en snabb ledning på 8-7. Svenskarna lyckades dock få med sig sex rundor. Matchen såg nu att replikera den tidigare när Ancient hamnade i en 2on5-situation. Men efter otroligt spel av William "draken" Sundin kunde de säkra den andra pistolrundan.

Efter det så tog dock CR4ZY kommando över matchen igen. De kunde snabbt få en ledning på 15-8. De hade nu sju rundor på sig att avsluta matchen men så blev inte fallet. Svenskarna kunde efter många otroligt spännande rundor ta matchen till övertid. De lyckades även tvinga kartan till ytterligare en övertid innan de tillslut stängde kartan med 22-20.

Den tredje och avgörande kartan blev Nuke. Även denna karta var det de serbiska laget som startade starkast med en 5-1-ledning. Men även här kämpade svenskarna tillbaka och fick med sig åtta rundor på sin CT-sida av Nuke. Nu tog svenskarna kommando. De vann den andra pistolrundan och kom till en 14-9-ledning. Rundan därpå vann dock CR4ZY och svenskarna hade inte bra pengar. De valde dock att forcea vann rundan. Detta gjorde att CR4ZY inte hade pengar nästkommande runda som Ancient vann. 16-10 och en säkrad semifinalplats.



*Lineupen för Ancient är fel i systemet, korrekt lineup är följande:

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..