×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Esportsadviser vinner Svenska Elitseriens vårsäsong

1
Arbogalaget Esportadviser har säkrat titeln under Svenska Elitseriens vårsäsongsfinaler. Laget vann med 2-1 i kartor över Wildfire Gaming medan Lilmix vann över Monarchs för att säkra bronset.
Inferno Online i Stockholm, Sverige, stod under lördagen för LAN-finalerna av Svenska Elitseriens vårsäsong. Fyra lag som representerade olika svenska städer ställdes mot varandra i jakten på titeln och de 130 000 svenska kronorna den förde med sig. Förhandsfavoriterna var utan tvekan online-säsongens vinnare i Lilmix samt förra säsongens vinnare, Monarchs. Men dessa två lag tog sig aldrig hela vägen till final då de förlorade sina semifinaler mot Wildfire Gaming respektive Esportsadviser.

Lilmix och Monarchs ställdes mot varandra i tredjeplatsmatchen som de förstnämnda gick vinnande ur med 2-0 i kartor. Detta innebar att Max "quix" Lindqvist och hans lagkamrater lämnade turneringen 30 000 kronor rikare. Sedan var det finaldags mellan Esportadviser och Wildfire Gaming, en match som inleddes på Cache. Wildfire var bekväma på kartan och kunde slutligen stänga den med 16-10 för att ta ledningen med 1-0 i kartor. Lyckan varade dock inte speciellt länge då David "Jayzwalkingz" Kempner och hans lagkamrater kunde kvittera genom att vinna Train med 16-13. Avgörandet tog plats på Mirage där Wildfire dessvärre aldrig lyckades få kontroll på motståndet och Esportsadviser stängde kartan med 16-8 för att erövra SEC-titeln. Alex "PALM1" Palm utnämndes till finalens MVP.

Svenska Elitserien Vår 2019
1. Sverige Esportsadviser (Jayzwalkingz, PALM1, alonso, HEAP, pbD) — 130 000 kronor
2. Wildfire Gaming (tease, Sebwel, k0mplex, ZER, Sapec) — 80 000 kronor
3. Lilmix (b0den, WolfY, quix, hns, Pyth) — 30 000 kronor
4. Monarchs (dezon, DORFEN, LBNS, eddeman, Goffeee) — 20 000 kronor


Artikelbild: Inferno Online

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..