×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Xizt om Faze: "En av de bästa organisationerna jag spelat för"

1
Svenska profiler ställer sig bakom Faze Clan efter måndagens avslöjande då Turner "Tfue" Tenney stämde organisationen. Richard "Xizt" Landström och David "Fuzzface" Tillberg Persson menar att Faze är professionella och tillförlitliga.
Efter blåsvädret Faze Clan hamnat i efter att deras mest populära Fortnite-spelare, Turner "Tfue" Tenney, valt att stämma dem har flera profiler uttryckt sina tankar kring situationen via sociala medier. En spelare som inte längre är en del av organisationen är Richard "Xizt" Landström, som hjälpte CS:GO-laget till vinst under IEM Sydney 2018, som valt att berätta sitt intryck av Faze via Twitter.

Jag har bara fått positiva intryck av Faze Clan. Även om jag bara skrev på som inhoppare så erbjöd de mig ett rättvist kontrakt och hjälpte mig med flytten till Fnatic utan några problem. En av de bästa organisationerna jag spelat för och jag har varit i ett antal dåliga tidigt i min karriär så jag vet hur det är, skriver Xizt.

En annan svensk spelare som valt att ställa sig bakom Faze efter måndagens händelser är David "Fuzzface" Tillberg Persson, som för närvarande spelar för Faze Clans Playerunknown's Battlegrounds-lag. Via Twitter förklarar han att Faze alltid tagit hand om honom och att han helhjärtat tror att alla som arbetar under Faze har bra kontrakt gentemot industrins standard. Han menar även att Faze vid flera tillfällen gått bortom parternas kontrakt för hans, Fuzzfaces, personliga fördel. Samtidigt lyfter Faze Clans svenska youtuber, Jakob "Teeqo", att det är sjukt att se hur många som vänder organisationen ryggen utan att veta vad som egentligen hänt.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..