×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic, NiP och svenskderby i dagens CS-matcher

1
Under dagen kommer totalt fem stycken svenskmatcher att spelas, två av dom kommer att spelas av Chaos. Vi kommer även att få se ett svenskderby i form av Ancient mot Gamerlegion. Tillslut kommer även Sveriges två bästa lag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic, att spela varsin match.
Dagens svenskmatcher börjar med två stycken redan klockan 16:00. I den ena ser vi lite av ett svenskderby. Team Ancient kommer att ställas mot Gamerlegion i den första matchen av Loot.bet Hotshot Series Season 3. Samtidigt spelas även matchen mellan svenska Chaos Esports Club och Team Spirit i MDL. Svensklaget ligger just nu på en åttondeplats efter tre matcher.


klockan 18:20 blir det en svensk toppmatch. Fnatic kommer att spela sin andra match i ESL Pro League. De kommer i denna matchen ställas mot Hellraisers. Svenskarna förlorade sin första match i den andra gruppspelfasen mot Optic Gaming så denna matchen är mycket viktig för svenskarna.


Efter det kommer Chaos att spela ytterligare en match. Denna gången i Loot.bet Hotshot Series. Laget kommer att ställas mot Nemiga Gaming i den första matchen av grupp A.


I den sista matchen för dagen får vi se Ninjas in Pyjamas ställas mot Mousesports i semifinalen av den fjärde veckan av ECS. Det vinnande laget kommer att ställas mot Avangar i finalen. Denna matchen kommer även att kommenteras på svenska via Bmetv.


2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..