×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic, NiP och svenskderby i dagens CS-matcher

1
Under dagen kommer totalt fem stycken svenskmatcher att spelas, två av dom kommer att spelas av Chaos. Vi kommer även att få se ett svenskderby i form av Ancient mot Gamerlegion. Tillslut kommer även Sveriges två bästa lag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic, att spela varsin match.
Dagens svenskmatcher börjar med två stycken redan klockan 16:00. I den ena ser vi lite av ett svenskderby. Team Ancient kommer att ställas mot Gamerlegion i den första matchen av Loot.bet Hotshot Series Season 3. Samtidigt spelas även matchen mellan svenska Chaos Esports Club och Team Spirit i MDL. Svensklaget ligger just nu på en åttondeplats efter tre matcher.


klockan 18:20 blir det en svensk toppmatch. Fnatic kommer att spela sin andra match i ESL Pro League. De kommer i denna matchen ställas mot Hellraisers. Svenskarna förlorade sin första match i den andra gruppspelfasen mot Optic Gaming så denna matchen är mycket viktig för svenskarna.


Efter det kommer Chaos att spela ytterligare en match. Denna gången i Loot.bet Hotshot Series. Laget kommer att ställas mot Nemiga Gaming i den första matchen av grupp A.


I den sista matchen för dagen får vi se Ninjas in Pyjamas ställas mot Mousesports i semifinalen av den fjärde veckan av ECS. Det vinnande laget kommer att ställas mot Avangar i finalen. Denna matchen kommer även att kommenteras på svenska via Bmetv.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..