×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Dålig start för Fnatic i ESL Pro League

1
Under gårdagens spelade svenska Fnatic sin första omgång av det andra gruppspelet i ESL Pro League. Efter en tre kartor lång match mot danska Optic Gaming blev det förlust för svenskarna.
Fnatic fick en tuff start i det andra gruppspelet av ESL Pro League. De ställdes i sin första match mot Optic Gaming och matchen startade på svenskarnas kartval, Inferno. Det var dock danskarna som startade starkast. De började med att vinna pistolrundan för att tillslut få med sig nio rundor till sidbytet. De vann även pistolrundan och tre rundor efter det. Fnatic började sen kämpa tillbaka fick matchen till 13-14. Men det blev Optic som kunde stänga den första kartan med 16-13.

Den andra kartan, Nuke, blev ännu jämnare än den första. Fnatic började starkt och tog sex raka rundor. Trots det kunde dock Optic få med sig sju rundor till sidbytet. Den andra halvan blev väldigt lik den första men tillslut hade Fnatic tre rundor på sig att avsluta matchen. Danskarna kunde dock tvinga matchen till övertid men förgäves. Fnatic vann tillslut kartan med 19-16.

Den sista kartan blev Dust2 och nu hade Optic fått upp glöden. Danskarna, som startade på T-sidan, fick med sig hela 12 rundor i halvtid. Trots bra spel av Fnatic den andra halvan gick det inte hela vägen. Optic kunde tillslut stänga matchen med 16-7.


2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..