×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gudarna återuppstår — Ancient blir Godsent under Copenhagen Games

1
Markus "pronax" Wallsten får åter lov att representera Godsent då Ancient rebrandar under Copenhagen Games 2019. Svensklaget kommer att återvända till sitt tidigare namn efter turneringen.
I slutet av februari återlivade Markus "pronax" Wallsten Team Ancient tillsammans med Andreas "znajder" Lindberg. Duon gjordes sällskap av Robin "robiin" Sjögren, Rasmus "kreaz" Johansson och Peppe "Peppzor" Borak i den kortlivade femman. Tidigare denna månad splittrades laget och pronax tog med sig znajder till en ny satsning inför Copenhagen Games 2019, där de kommer att coachas av André "BARBARR" Möller.

Under onsdagen har laget innehållande Joakim "disco doplan" Gidetun, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Denis "grux-" Gutaj offentliggjort att de kommer att delta i Copenhagen Games BYOC-turnering under namnet Godsent. Detta innebär att pronax återupplivar organisationen som i juni 2018 stängdes ner till följd av Rfrsh val att sälja den dåvarande startfemman till Red Reserve. Enligt hltv.org kommer laget endast att representera Godsent under det danska eventet och kommer därefter att återvända till Ancient.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..