×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Vitality inbjudna till Dreamhack Masters Dallas

1
Dreamhack har offentliggjort det tredje inbjudna laget till Dreamhack Masters Dallas. Det blir franska Vitality som ansluter sig till Ninjas in Pyjamas och North.
Under torsdagskvällen offentliggjorde Dreamhack det tredje inbjudna laget till Dreamhack Masters Dallas. Laget som ansluter sig till de två inbjudna lagen, North och Ninjas in Pyjamas, blir franska Team Vitality. Fransmännen sågs senast ta sig till kvartsfinal i Starseries i-League Season 7 där de blev utslagna av NRG Esports.

Nu återstår det sju stycken invite-platser till turneringen samt en kvalplats. Turneringen som kommer bestå av 16 lag har 250 000 dollar i prispotten. Den kommer att starta 28 maj och fortsätta ända till 2 juni. Turneringen kommer att äga rum i Kay Bailey Hutchison Convention Center i Dallas, en av de mest anrika CS-staderna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..