×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gameagents League återuppstår — två svensklag deltar

1
Turneringsarrangören Gameagents League har nu återuppstått med en tredje säsong efter en paus på fyra år. Ligan kommer att ha 20 000 dollar i prispotten och två svensklag kommer att delta, Ancients och Chaos.
Senast det anordnades säsong av Gameagents League var för fyra år sedan, 2015. Ligan är nu tillbaka med en tredje säsong där 16 lag kommer att delta. Två av dess lag är svenska. Det första är Andreas "znajder" Lindberg och kompani i Team Ancient men även Chaos Esports Club, som nyligen plockade upp Daniel "djL" Narancic och Linus "Bååten" Andersson, kommer att delta.

De övriga 14 lagen är en stor blandning av europeiska lag så som AGO Esports och Giants. ligan, som har en prispott på 20 000 dollar, kommer att spelas i swiss-format där de åtta bästa lagen tar sig vidare till slutspelet.

Gameagents League
Team AncientChaos Esports Club
Tricked EsportHAVU Gaming
x-komExpert Esport
Izako Boarsex-3DMAX
FragstersGameagents
Syman GamingGiants
Sharks EsportsAGO Esports
Nemiga GamingSj

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..