×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

vilga: "We want to become the first female team to make it to the professional CS:GO scene"

1
Assassins fortsätter sökandet efter en organisation att representera samtidigt som de gör sig redo för nästa turneringsstopp, Copenhagen Games 2019. Ksenia "vilga" Kluenkova vill satsa och vet att hennes lag har vad som krävs för att bli världens bästa damlag.
Damlaget Assassins gör sig redo för Copenhagen Games 2019 samtidigt som sökandet efter en organisation att representera fortsätter. Laget sågs senast i Intel Challenge Katowice under IEM Katowice 2019, där de slutade på en fjärdeplats efter en jämn tredjeplatsmatch mot Beşiktaş Esports. Utöver det deltar femman i Women's Esports Leagues inledande säsong.

We want to become the first female team to make it to the professional CS:GO scene. And we are looking for full LAN support and monthly salary from an organization, berättar Ksenia "vilga" Kluenkova i ett meddelande till Fragbite.

Femman består av fyra europeiska spelare och en amerikanska. vilga och Michaela "mimi" Lintrup var båda del av Team Secret när de var regerande inom damscenen. De har sedan september 2017 satsa på olika håll, tills vilga valde att lämna Beşiktaş för att återförenas med mimi. Alyona "Candy" Kuvaeva och Kelly "kllyVe" Verhaegen har båda representerat Singularity Esports, plus att den sistnämnda under en längre tid var en del av Team Experts damsatsning. Klaudia "klaudia" Beczkiewicz har nyligen flyttat till Europa efter lite mindre än ett år med CLG Red.

Intresserade organisationer och sponsorer kan höra av sig till laget via klyuenkova.ks@gmail.com

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..