×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Dignitas vinner Intel Challenge Katowice 2019

1
Intel Challenge Katowice 2019 är över och Team Dignitas står som vinnare för andra året i rad. På andraplats hamnade Counter Logic Gaming Red och det delvis svenska Beşiktaş Esports säkrade tredjeplatsen.
Under lördagen avslutades Intel Challenge Katowice, damportionen av IEM Katowice 2019. I finalen ställdes två nordamerikanska lag mot varandra, Counter Logic Gaming Red mot de regerande mästarna i Team Dignitas Female. Serien började på CLG Reds kartval, Mirage, där Dignitas fick en snabb ledning och när det var dags för sidbyte ledde de med 11-4. Ledningen fortsatte när Dignitas tog över rollen som anfallare och CLG Red lyckades inte säkra en enda runda under halvans gång. Mirage slutade 16-4 till de regerande mästarna.

Dignitas kartval var Nuke, som började med en ledning till CLG Red med 3-1 efter att de förlorade pistolrundan. Dignitas samlade sig och höll en vinstsvit på nio rundor innan motståndet slog till. Halvan slutade med Emmalee "EMUHLEET" Garrido och hennes lagkamrater i ledning med 10-5. Efter sidbytet var det dock CLG Red som tog kontrollen och de låg snart bara en runda bakom Dignitas, 10-11. Då satte Dignitas ner foten och kunde slutligen stänga kartan med 16-10, bland annat tack vare en 1vs3-clutch från Amanda "rain" Smith.


Samtidigt som finalen spelades möttes Beşiktaş Esports och Assassins i jakten på tredjeplatsen. Matchen gick till samtliga tre kartor, där lagen vann varandras kartval. Assassins vann Cache med dominanta 16-3 vilket Zainab "zAAz" Turkie och hennes lagkamrater besvarade med en vinst på Inferno med 16-13. Beşiktaş avgjorde matchen med 16-13 på Inferno för att säkra tredjeplatsen.


Slutplaceringar och prisfördelning
1. Team Dignitas Female — 25 000 dollar
2. Counter Logic Gaming Red — 12 000 dollar
3. Beşiktaş Esports — 8 000 dollar
4. Assassins — 5 000 dollar
5-6. Crowns Esports Club Female
5-6. Pain Gaming Female
7-8. Carnage Esports Famale
7-8. Orgless Female


Artikelbild: twitter.com/LynnieNoquez

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..