×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

NiP bland de inbjudna lagen till Starseries i-League CS:GO Season 7

2
Shanghai, Kina, kommer att stå värd för den sjunge Starseries-säsongen. Nu har arrangörerna offentliggjort de första lagen, där bland Ninjas in Pyjamas, samt en ökad prispott med 200 000 dollar.
Den 30 mars 2019 drar Starladder igång den sjunge säsongen av Starseries i-League CS:GO. Turneringen, som kommer att pågå till och med den 7 april, kommer ha 500 000 dollar i potten vilket är 200 000 dollar mer än föregående säsong. Direkt från Shanghai kommer 16 lag, varav 12 inbjudna, att slåss om titeln som senast vanns av finska ENCE Esports. Evenemanget kommer att ha plats för fyra kvalplatser, varav en redan blivit säkrad av Wild efter att de vann Gamecon Brasilia 2018. Europa, Nordamerika och Asien får varsin kvalplats.

Nu har arrangörerna även offentliggjort de första sju lagen som tackat ja till dess inbjudningar. Förra säsongens vinnare, ENCE, finns inte med på listan och det enda nordiska laget som blivit inbjudna hittills är Ninjas in Pyjamas. Utöver NiP har bland andra Team Liquid och Mousesports säkrat platser i turneringen. Fullständig deltagarlista följer.

Starseries i-League CS:GO Season 7
TylooTeam Liquid
Ninjas in PyjamasMousesports
Made in BrazilNRG Esports
Världen TBAVärlden TBA
Världen TBAVärlden TBA
Världen TBAVärlden TBA
Wild (Sydamerikanskt kval)Världen Asiatiskt kval
Europa Europeiskt kvalUSA Nordamerikanskt kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..