×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Fragbite sänder Blast Pro Series hela 2019

3
Vi på Fragbite kan nu stolt offentliggöra att vi kommer att sända varje turneringen anordnad av Blast Pro Series under 2019. Först ut är Blast Pro Series São Paolo som startar den 22 mars.
Efter två otroligt lyckade sändningar i slutet av 2018, Blast Pro Series Copenhagen och Blast Pro Series Lisbon, så kan vi på Fragbite nu offentliggöra att vi kommer att fortsätta att sända Blast Pro Series på Svenska under hela 2019. Allting börjar redan nästa vecka med Blast Pro Series São Paolo som spelas den 22-23 mars. Två andra stopp är redan presenterade och kommer att äga rum i Miami och Madrid.

Ni kommer dels att få ta del av högkvalitativ produktion, intressanta samtal med de olika profilerna i sändningarna och såklart Counter-Strike på absoluta topp-nivån. Vilka sponsorer som möjliggör sändningen samt vilka som kommer att leda oss genom sändningarna kommer att presenteras under nästa vecka.

Höjdpunkter från vår senaste Blast Pro Series-sändning

Studion diskuterar Faze Clans framtid innan spelarförändringarna


Vilken 1.6-spelare skulle vara bäst i CS:GO? Gänget pratar 1.6-minnen


THREAT tycker att Nuke är bättre än Inferno. Studion diskuterar kartorna i CS:GO


Vad är Sveriges drömfemma i CS:GO?


Har molotovs förstört Dust2? Fortsatt snack om CS:GO-kartor


Vem är smartas av rdl och THREAT?

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..