×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blast Pro Series offentliggör datum och plats för Madrid-stoppet

1
Det Rfrsh Entertainment-rattade Blast Pro Series fortsätter sin turné i Madrid, Spanien i sommar. Arrangörerna meddelar att turneringen kommer att ha samma upplägg som tidigare Blast-evenemang.
Blast Pro Series, som anordnas av Rfrsh Entertainment, har under tisdagen offentliggjort datum och plats för evenemanget i Madrid, Spanien. Det blir den tredje Blast Pro Series-anhalten för i år och turneringen kommer att spelas mellan den 10-11 maj från Madrid Arena. Innan stoppet i Madrid kommer vi att få följa Blast Pro Series i São Paulo, Brasilien, och i Miami, USA. Turneringarna kommer tätt inpå varandra och datumen som gäller är som följer.

BrasilienBlast Pro Series São Paulo: 22-23 mars
USABlast Pro Series Miami: 12-13 april
SpanienBlast Pro Series Madrid: 10-11 maj

Det finns i skrivande stund begränsat med information om Blast Pro Series Madrid, men precis som i São Paulo- och Miami-stoppen kommer det att handla om sex inbjudna lag och en total prispott på 250 000 dollar. Både Astralis och Made in Brazil har deltagit i samtliga Blast-evenemang och kommer med största sannolikhet att även ta plats i Madrid.
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..