×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blast Pro Series offentliggör datum och plats för Madrid-stoppet

1
Det Rfrsh Entertainment-rattade Blast Pro Series fortsätter sin turné i Madrid, Spanien i sommar. Arrangörerna meddelar att turneringen kommer att ha samma upplägg som tidigare Blast-evenemang.
Blast Pro Series, som anordnas av Rfrsh Entertainment, har under tisdagen offentliggjort datum och plats för evenemanget i Madrid, Spanien. Det blir den tredje Blast Pro Series-anhalten för i år och turneringen kommer att spelas mellan den 10-11 maj från Madrid Arena. Innan stoppet i Madrid kommer vi att få följa Blast Pro Series i São Paulo, Brasilien, och i Miami, USA. Turneringarna kommer tätt inpå varandra och datumen som gäller är som följer.

BrasilienBlast Pro Series São Paulo: 22-23 mars
USABlast Pro Series Miami: 12-13 april
SpanienBlast Pro Series Madrid: 10-11 maj

Det finns i skrivande stund begränsat med information om Blast Pro Series Madrid, men precis som i São Paulo- och Miami-stoppen kommer det att handla om sex inbjudna lag och en total prispott på 250 000 dollar. Både Astralis och Made in Brazil har deltagit i samtliga Blast-evenemang och kommer med största sannolikhet att även ta plats i Madrid.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..