×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Wildfire Gaming kontrakterar damlag

1
Cornelia "Coco" Johansson, Tabitta "Miss Varno" Kjærsgaard och Kristina "K1KA" Đukić är tre av spelarna som nu slutit upp under Wildfire Gaming. Laget kommer att representera organisationen under bland annat Copenhagen Games 2019.
Efter nyheterna om att Wildfire Gaming säkrat ett helsvenskt herrlag har organisationen valt att plocka upp ett damlag, Wildfire Gaming Female. Laget består av två danska spelare, veteranen Tabitta "Miss Varno" Kjærsgaard och Sofie "sopheyy" Lydiksen, samt svenska Cornelia "Coco" Johansson som tidigare spelat för bland andra Crowns Esports Club Female. Laget avrundas av serbiska Kristina "K1KA" Đukić och portugisiska Ana "ZAna" Queiroz.

Vi är väldigt positiva till den här möjligheten att få vara en del utav Wildfire Gaming och representera dem vid Copenhagen Games. Supporten organisationen har gett oss under denna korta tid är fantastisk och vi ser fram emot framtiden tillsammans med dem, berättar Coco för Fragbite.

Femman deltar för närvarande i Women Esport League, en liga skapad av den svenska organisationen Female Legends, samt kommer att resa till Danmark för att delta i Copenhagen Games i april. Enligt Coco ser de ligan som ett bra sätt att träna mot europas bästa tjejlag inför Copenhagen Games. Samtliga spelare har tidigare deltagit i turneringen, dock med andra lag.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..