×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Blast Pro Series offentliggör event i Lissabon — till São Paulo, Miami och Madrid 2019

1
Ninjas in Pyjamas och Faze Clan finnes bland de inbjudna lagen till Blast Pro Series Lisabon som kommer att spelas i december. Dessutom har Blast offentliggjort tre av åtta stopp under 2019.
Arrangörerna bakom Blast Pro Series planerar att ta över världen, detta genom att offentliggöra fyra nya Blast-stopp. Närmast i tiden ligger Blast Pro Series Lisabon som kommer att ta plats i Portugals huvudstad Lissabon och Altice Arena. Turneringen kommer att spelas mellan den 14-15 december och fem av sex lag står redan klara, där bland Ninjas in Pyjamas, Faze Clan samt Cloud9. Det sista laget väntas offentliggöras inom kort, då det inte är långt kvar tills turneringen går av stapeln.

I samband med offentliggörandet av den portugisiska upplagan avslöjade arrangörerna ytterligare tre Blast-stopp. Under våren 2019 kommer Blast Pro Series att slå upp sina dörrar i brasilianska São Paulo, Miami och Madrid i Spanien. Samtliga evenemang väntas innehålla sex lag, samma upplägg som eventet som väntar i danska Köpenhamn till helgen, samt 250 000 dollar i prispott.

Blast Pro Series Lisabon
Ninjas in PyjamasCloud9
Faze ClanMade in Brazil
AstralisVärlden TBA

Artikelbild: Blast Pro Series
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..