×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

stavn ersätter AcilioN i Heroic

1
Drygt en vecka efter att Heroic meddelat att deras IGL, Asger "AcilioN" Larsen, bänkats har de offentliggjort hans ersättare. Det är talangen Martin "stavn" Lund som värvas för en testperiod.
Förra veckan gick danska Heroic ut med att de bänkat sin IGL Asger "AcilioN" Larsen. Sedan dess har Filip "Neo" Kubski agerat inhoppare under ECS Season 7 Europe Pinnacle Cup, men nu går Heroic ut med att de värvar 16-åriga Martin "stavn" Lund som provspelare. Nyförvärvet gjorde ett namn för sig under fjolåret då han spelade i Fragsters. Med Fragsters lyckades stavn ta sig till en 5-8 placering på StarSeries Season 6 samt semifinalplaceringar på Dreamhack Open Austin 2018 och Dreamhack Open Valencia 2018.

I'm super excited to get this opportunity with Heroic, especially this early in my career. I look forward to representing them in multiple tournaments moving forward, and becoming a member of the Heroic family.

Samtidigt meddelar Heroic att Benjamin "blameF" Bremer tar över rollen som IGL i laget. Heroics nästa, och stavns första, framträdande blir under ESL Pro League Season 9 Europe i april.

2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..