×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Zellsis ute ur Cloud9 — nere på fyra spelare

1
Cloud9 har offentliggjort att de inte kommer att fortsätta spela med Jordan "Zellsis" Montemurro. Den unga amerikanen agerade inhoppare för laget under årets första major, Intel Extreme Masters, där de misslyckades med att ta sig till slutspel.
Det blev ingen långvarig resa för Jordan "Zellsis" Montemurro i Cloud9. Den amerikanska organisationen plockade in den unga spelaren på test under Intel Extreme Masters. Där lyckades han med att acea sin första runda men presterande inte så starkt efter det.

Det har redan ryktats att Zellsis kommer ansluta sig Braxton "Brax" Pierce Swole Patrol. Där spelade han under hela 2018 men lämnade laget då han fick möjlighet att fylla in för Maikil "Golden" Selim under majorn. Cloud9 är nu nere på fyra spelare då Robin "flusha" Rönnquist har valt att ta en paus från CS och lämna laget.



Artikelbild: Turtle Entertainment

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..