×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

swag ryktas omforma Swole Patrol tillsammans med Zellsis

1
Enligt uppgifter till Rush B Media så är Braxton "swag" Pierce påväg att få en hel femma till laget Swole Patrol. I den beryktade linan så kommer Cloud9-inhopparen Jordan "Zellsis" Montemurro att stiga in tillsammans med Sam "s0m" Oh, Michael "dapr" Gulino och ca Bradley "ANDROID" Fodor.
Braxton "Brax" Pierce har haft en tuff start på 2019. Hela året började med att och Swole Patrol kvalade in sig till IEM Sydney. Efter det lämnade dock tre personer från laget för att sluta upp med Eunited. Enligt uppgifter till Rush B Media så verkar dock swag lyckats få ihop en femma.

En av spelarna som ryktas ansluta sig till Swole Patrol är Cloud9-inhopparen Jordan "Zellsis" Montemurro. Amerikanen spelade tillsammans med swag i Swole Patrol mellan juli och december förra året. Resterande spelare i laget ryktas vara den unga spelaren Sam "s0m" Oh, Michael "dapr" Gulino och Bradley "ANDROID" Fodor.



Artikelbild: Beyond The Summit / Todd Gutierrez

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..