×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Eunited plockar Swole Patrol-trio — swag ensam kvar

1
Det amerikanska laget Eunited har plockat upp tre spelare från Swole Patrol, Edgar "MarKE" Jimenez, Victor "food" Wong och Anthony "vanity" Malaspina. Detta lämnar nu Braxton "swag" Pierce ensam kvar i Swole Patrol.
Under förra veckan vann Swole Patrol den sista matchen i IEM Sydney-kvalet mot Eunited och kvalade sig in till turneringen. Denna historia har nu fått sig en liten spännande twist. Den amerikanska organisationen har nu valt att plocka upp tre av Swole Patrol-spelarna, Victor "food" Wong Edgar "MarkE" Jimenez och Shane "Vanity" Malaspina.

Eunited plockade i slutet av 2018 upp Austin "Cooper" Abadir från just Swole Patrol. Laget har efter det inte hittat någon stabil spelare utan har spelat med inhoppare, till exempel Sam "s0m" Oh som storspelade under IEM Sydney-kvalet. Nu är det dock endast Braxton "swag" Pierce och deras testcoach Daniel "froD" Montaner kvar i laget.

Om platsen i Sydney går till spelarna eller organisationen är just nu okänt. Det är också oklart hur det blir för Swole Patrols ESL Pro League-plats. Eunited har faktiskt också en plats i ligan så om swag lyckas hitta spelare tills start är det möjligt att han får behålla platsen.Artikelbild: Beyond The Summit / Todd Gutierrez

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..