×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Publikens försök till hjälp kritiseras — av ESL

1
Under lördagens Legends Stage-match mellan Faze Clan och Complexity Gaming tog publiken sig friheten att hjälpa Faze i jakten på en fortsatt plats i turneringen. Nu kritiseras publikens beteende.
Faze Clan ställdes under lördagen mot Complexity Gaming i IEM Katowice-majorns Legends Stage. Under turneringssändningens gång kunde tittare höra hur publiken på plats i arenan försökte hjälpa Fazes spelare att hitta Complexitys sista överlevare, Rory "dephh" Jackson, genom att skrika "last on B". Även om Faze Clans spelare inte nämnt något om händelsen, eller om de kunde höra publikens rop, är det ett oroande moment för turneringsarrangörerna samt de deltagande lagen.

ESL:s Michal Blicharz kommenterade händelsen via sociala medier, där han förklarade att trots att spelare är medvetna om att ljud görs i arenen så kan de normalt sätt inte höra exakt vad som sägs. Detta i ett försök att försäkra fans om att Faze inte vann på grund av publikens hjälp. Han förklarade även att vid händelser som dessa ber ESL fansen att sluta. Vidare menar han att de som inte lyssnar och fortsätter trots tillsägelse blir utkastad ur arenan. Detta gäller samtliga ESL-event och inte bara majorturneringar.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..