×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Faze Clan överlever — Complexity ute ur majorn

1
Olof "olofmeister" Kajbjer har fortfarande chansen att ta sig vidare till slutspelet. Detta efter att han och hans lag Faze Clan lyckats slå ut Complexity Gaming ur Intel Extreme Masters Katowice.
Den första kartan mellan Complexity Gaming och Faze Clan blev Cache och det amerikanska laget fick en otroligt bra start. De lyckades ta de första fyra rundorna och fortsatte starkt tills att de fick med sig elva rundor i sidbytet. Faze Clan lyckades vinna pistolrundan i andra halvan samt tre rundor därpå. Det var dock de sista rundorna de fick på kartan och Complexity tog den med 16-8.

Nu var det dags för européernas kartval, Mirage. Denna gången vann de den första pistolrundan. Det såg dock ut som att Complexity skulle få den bättre halvan men så var inte fallet. Faze fick med nio rundor i sidbytet. Den andra halvan så vann amerikanerna pistolrundan samt två rundor därpå. Efter det lyckades Faze vinna fem rundor på raken och vann tillslut kartan med 16-11.

Sista och avgörande kartan blev Dust2, detta blev också den jämnaste i matchen. Complexity vann den inledande pistolrundan men förlorade direkt rundan därefter. Detta gjorde att Faze kunde få upp en liten ledning i kartan. Trots det så var det Complexity som fick med sig åtta rundor. Complexity vann även den andra pistolrundan samt rundan därefter men efter det tog Faze kommando över kartan. De vann sex raka rundor och hade nu en ledning på 13-10. Efter det vann Complexity fyra raka rundor för att komma upp till fjorton rundor. Trots de rundorna så hade de inga pengar kvar när Faze jämnade ut matchen. Detta gjorde att Faze kunde plocka hem matchen med 16-14.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..