×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pronax och znajder återförenas — återupplivar Ancient

2
Markus "pronax" Wallsten och radarpartnern Andreas "znajder" Lindberg har återförenats i en ny satsning. Tillsammans med ytterligare tre svenskar återupplivar duon Team Ancient.
Efter en längre tid utanför rampljuset har Markus "pronax" Wallsten valt att återvända till scenen. Detta gör han tillsammans med radarpartnern Andreas "znajder" Lindberg, som senast sågs under Euronics Gaming fana, och tillsammans återupplivar de Team Ancient. Den tidigare installationen av Ancient startades i början av 2016, strax efter att pronax fick lov att lämna Fnatic, och innefattade bland andra znajder. Laget vann bland annat Pantamera CS:GO Challenge i Stockholm innan Godsent skapades, en organisation vars lag senare gick till Red Reserve.

Utöver pronax och znajder innehåller den nya femman ännu en välkänd svensk spelare, nämligen Robin "robiin" Sjögren. Han har tidigare varit aktiv under bland andra Team Property och Epsilon, samt hade tidigare en VAC-ban som Valve valde att lyfta i september förra året. Rasmus "kreaz" Johansson, tidigare en del av Duttdutt, är lagets fjärde spelare och den tidigare Tradigt-spelaren Peppe "Peppzor" Borak avrundar femman.

Klockan 16:00 idag kommer pronax att hålla en AMA via Reddit. Fragbite kommer att sammanställa det bästa ur Reddit-tråden i en nyhet under morgondagen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..