×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

pronax inför kvällens minorkvalmatch: "Vi har helt okej chanser att ta oss vidare"

1
Vi har bara knappa timmen från den avslutande delen av det första europeiska minorkvalet inför IEM Katowice. Den svenska flaggan är i topp tack vare Chaos Esports Club samt Imperials Markus "pronax" Wallsten, som passade på att ge Fragbite en kommentar inför matchstart.
Om lite mer än en timme är det dags för den andra speldagen i det europeiska minorkvalet. Flera svenska linor, och individuella svenska spelare, deltog i det öppna minorkvalet under gården men endast sex stycken avancerade till speldag nummer två.

Det handlar om Chaos Esports Club, som deltar i kvalet tillsammans med Rasmus "kreaz" Johansson och Denis "grux-" Gutaj, samt den tidigare Chaos-spelaren Markus "pronax" Wallsten tillsammans med Imperial. Fragbite tog kontakt med den trefaldiga majorvinnaren för att ta pulsen på deltiv chanserna att ta sig steget närmre IEM Katowice-majorn, men också för att höra hur han känner över sitt nya lag.

Laget känns bra, var länge sedan jag spelade med så individuellt duktiga spelare. Kommunikationen på engelska gör det lite knackigt i vissa lägen men jag tror ändå vi har helt okej chanser att ta oss vidare ikväll, berättar pronax för Fragbite.

Vi äntrar alltså rundan om åtta under kvällens kvalmatcher. Imperial kommer att ställas mot franska 3DMAX under kvällen medan Chaos möter spanjorerna i Zero. Utöver dessa lag finnes Team Vitality, Sprout, Team Endpoint och Fragsters i den europeiska deltagarpoolen.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..