×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

Virtus.pro omformas — tar tillbaka Snax och byali

1
Två originalmedlemmar, Janusz "Snax" Pogorzelski och Paweł "byali" Bieliński, återvänder till Virtus.pro medan Jarosław "pasha" Jarząbkowski samt Filip "Neo" Kubski får lov att lämna laget.
Det står nu klart att Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski och Filip "Neo" Kubski fått lov att avsäga sig sina kontakt med Virtus.pro. Den ryska organisationen har valt att bygga en ny polsk femma med AWP:ern Michał "snatchie" Rudzki samt Michał "MICHU" Müller som grundpelare. Den unga duon är de enda spelarna som får stanna under kontrakt med organisationen ur den senaste upplagan av laget. Ut åker alltså pasha, Neo samt Piotr "morelz" Taterka.

MICHU och snatchie får sällskap av Mateusz "TOAO" Zawistowski, som tar över ledarrollen, samt två återvändande spelare. Janusz "Snax" Pogorzelski återvänder efter en kort period under Mousesports fana, som avslutades med att han blev bänkad då det europeiska laget valde att ta tillbaka Martin "STYKO" Styk till laget. Paweł "byali" Bieliński avrundar femman efter en lyckad tid under det polska mixlaget Mikstura. Bakom femman kommer Jakub "kuben" Gurczyński att ta plats, trots rykten om att han var på väg till asiatiska Tyloo för coach-rollen.

2020-03-20 13:36
Gaminglurar har ofta blivit kritiserade för dålig ljudkvalité. Mycket av detta beror på att de måste få in både ljud i själva lurarna samt en mikrofon till ett bra pris. Med åren blir gaminglurar bättre och bättre, men framförallt får de mer RGB. Men om man ska jämföra med några lurar med riktig kvalité då? Tillsammans med Panasonic har vi på Fragbite fått chansen att testa detta.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..