×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Intel Challenge Katowice återvänder — 50 000 dollar i prispott

1
På fredag, den 25 januari, börjar kvalprocessen inför en av årets hetaste damturneringar. Totalt åtta lag kommer att slåss om prispotten, 50 000 dollar, under Intel Challenge Katowice med start den 28 februari.
I samband med årets första majorturnering, IEM Katowice, kommer ESL att stå värd för en av världens främsta damturneringar i Counter-Strike: Global Offensive. Intel Challenge Katowice kommer att spelas mellan den 28 februari och 2 mars direkt från Katowice, Polen. Arrangörerna har inför årets upplaga utökat antal turneringsplatser och endast ett lag kommer att bli inbjudna.

Det inbjudna laget står redan klart och det är förra årets vinnare, Team Dignitas Female, som kommer att försvara titeln. Resterande turneringsplatser kommer att fyllas via regionala kval. Europeiska lag kommer att ha fyra chanser att ta sig till Katowice, vilket innebär att hälften av de deltagande lagen kommer att komma från Europa. Resterande platser går till de vinnande lagen ur det asiatiska-, nordamerikanska- och sydamerikanska kvalet. Lag kan registera sig för samtliga kval från och med idag, kvalprocessen börjar redan den 25 januari.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..