×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

mimi och vilga återförenas i ny satsning

3
Ett nytt damlag har bildats och leds av stjärnorna Michaela "mimi" Lintrup samt Ksenia "vilga" Kluenkova. Alyona "Candy" Kuvaeva, Kelly "kllyVe" Verhaegen och amerikanskan Klaudia "klaudia" Beczkiewicz tar plats vid deras sida.
Under tisdagskvällen offentliggjorde Michaela "mimi" Lintrup sitt nya lag i Counter-Strike: Global Offensive. I satsningen återförenas mimi med Ksenia "vilga" Kluenkova som hon för bara något år sedan dominerade damscenen tillsammans med. Alyona "Candy" Kuvaeva och Kelly "kllyVe" Verhaegen slutar upp vid deras sida tillsammans med amerikanskan Klaudia "klaudia" Beczkiewicz.

mimi sågs senast spela under ACES Esports och har sedan hon lämnade Dynasty hoppat mellan ett flertal lag. vilga lämnade Beşiktaş Esports för den nya satsningen, ett lag vars kärna hon spelat med sedan 2015. Duon Candy och kllyVe kommer senast från Team Unknown som innan dess var kontrakterade av Singularity. klaudia är relativt ny till scenen och ett nytillskott till den europeiska scenen, hon sågs senast som rifler i Counter Logic Gaming Red.

Den nybildade femman söker nu efter en organisation att representera och hoppas, enligt vilga, nå nya höjder. De hoppas delta i turneringar som inte är restrukterade till endast damlag. Laget är motiverade och deras mål är att nå en majorturnering, enligt vad vilga uttalat sig om via Twitter. Intresserade organisationer kan kontakta laget via klyuenkova.ks@gmail.com.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..