×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

vilga lämnar Beşiktaş Esports

1
Ryska Ksenia "vilga" Kluenkova har minst sagt haft en händelserik karriär sedan 2015 när hon började spela med nuvarande Beşiktaş Esports. Nu har stjärnan valt att lämna ett av världens bästa damlag för att satsa på nya möjligheter.
Efter lite mindre än ett halvår under Beşiktaş Esports har Ksenia "vilga" Kluenkova valt att lämna organisationen. Den ryska spelaren offentliggjorde nyheterna via Twitter under måndagskvällen och önskade sina nu tidigare lagkamrater lycka till. Enligt uttalandet hoppas vilga bygga något nytt och nå nya höjder som ingen inom damscenen tidigare nått, det vill säga att vinna en majorturnering.

Den 27 år gamla spelaren har varit en del av laget, som just nu spelar för Beşiktaş, sedan början av 2015 då de spelade för Bad Monkey Gaming. Tillsammans med damlaget nådde hon det absoluta toppskiktet inom scenen genom att flera år i rad vinna flera damturneirngar så som Intel Challenge Katowice och Copenhagen Games. Hon blev dessutom utnämnd till årets bästa damspelare i Fragbite CS:GO Awards 2017 på global skala.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..